"Безкрайна нощ" - новият роман на Мартин Ралчевски

Kafene.bg | 16.10.08

"Безкрайна нощ" е роман, засягащ голяма част злободневни теми и проблеми от нашата цивилизация, пречупени през призмата на вечно жадуващата за щастие човешка душа.

Историята на главния герой е всъщност и история на онези от нас, които искат да повярват в своята собствена звезда, но нямат смелостта да го сторят. На всички тях им предстои едно трудно, но пречистващо пътуване, което е в състояние да ги отведе там, където въжделенията стават възможни, а мечтите се сбъдват.

Автор: Мартин Ралчевски
Издава: ИК Сиела
Корична цена: 12 лв.

* * *

"Стари шлагери и крем брюле" от Красимира Кубарелова
Две полски писателки представиха творчеството си
реклама
Коментари 19 коментара
Д. Лечев
Публикувано на 28.12.2008
Толкова много житейска философия в една книга не съм срещал досега. С нетърпение ще очаквам следващия роман на този автор.
Катя
Публикувано на 27.12.2008
Истински любовен роман, но стойностен, не като повечето подобни романи. Авторът е много знаещ и много умен, радвам се че ми подариха тази книга.
Яница
Публикувано на 27.11.2008
Моята любима писателка е Исабел Алиенде, прочела всичко от нея. Обичам да чета и Робърт Елис, Джон Стайнбек, Мери Кларк, Пауло Куелю, Рей Бредбъри и Клод Кюни. За пръв път чух обаче за Мартин Ралчевски едва вчера. Днес вече съм прочела романа му и се чувствам длъжна да напиша нещо. Всеки авотор е специфичен и уникален. Този обаче е нещо повече! Като феникс се появи от никъде и написа нещо НЕПИСАНО до сега. Това е книгата с най-силно послание, която съм чела в живота си!!! Смело бих го сравнила само и единствено с Карлос Кастанеда! Книгата не може и не трябва да се разказва, защото е толкова задълбочена и размазваща, че трябва да се ПРЕЖИВЕЕ
Тодор
Публикувано на 27.11.2008
Здравейте пичове. Направо съм доста объркан. Каква беше тая книга бе? Абе пич - Мартине? Кво е тва бе човек? Ти трябва да си министър председател за ни оправиш бе човече. Евала ти правя. Бати книгата. Ще кажа на всички да я прочатат...
Тошко 7 гимназия
Мариела Димитрова
Публикувано на 27.10.2008
Случайно попаднах на заглавието "Безкрайна нощ" Онова, което прочетох като анотация ме зайнтересува. Бих искала да си купя тази книга. Бихте ли ми казали от къде мога да направя това? Благодаря.
Митко
Публикувано на 23.01.2009
Леле каква история. Жестока и вдъхновяваща. Изкефи ме.
Ясен Митрофанов
Публикувано на 22.11.2008
Аз съм на 55 г. администратор от София. Тази книга ме накара да плача така както никога. Тя ме преобрази и ми помогна да разбера толкова много неща, които все ми се губеха през годините. Толкова силно и ясно послание...толкова положително и чисто... Браво! Рядка и невероятна книга!!!
Miro Mladenov
Публикувано на 22.11.2008
Мирослав Mладенов
Досега съм прочел сигурно над 2000 книги. За пръв път обаче попадам на нещо толкова свежо и... Целия настръхвам като се сетя за прочетеното. Тази книга има някаква харизма и трябва задължително всеки да я прочете. Никога не съм вярвал, че толкова много може да се каже с такива достъпни изразни средства. Авторът е повече от талантлив... Оставам без ум и без думи, особено що се касае до втората част на произведението!!!
Ники Урбанова
Публикувано на 22.03.2009
У-ми г-н Ралчевски, прочетох книгата ви с голям интерес. Силно ме заинтригувахте с онази част, в която пишете как човек може да разговаря с Бога посредством готови отговори! Много Ви моля ако случайно прочете този мой коментар свържете с мен на: urban4@abv.bg, ако някой друг има отношение към този въпрос нека да го стори също.
Ники
Публикувано на 20.01.2009
книга мечта. книга фантазия. книга чудо. книга истина.
Peter
Публикувано на 18.01.2009
Много, ама много яка книга!!!
Mitko
Публикувано на 13.12.2008
Виждам, че българската литературна сцена възвръща старата си слва. Срещат се все повече и повече талантливи млади писатели. Въпросния роман (на Мартин) безспорно е един от най-добрите. има такива пасажи в него, които са фантастични. Доволен съм.
Виктор Пасков
Публикувано на 11.01.2009
Доста яка книга. Много ме изкефи. Поздравления за автора.
Любомила
Публикувано на 10.01.2009
Много, ама наистина много ми хареса тази книга. Такава чиста и дълбока любов. Толкова, как да го кажа, мъдрости. Браво!
Speed Master
Публикувано на 07.01.2009
Много яка книга. Не чета много, но това наистина ми се понрави. Обичкам естественя изказ. Евала.
Slavi
Публикувано на 04.12.2008
Super kniga. Neka da ia pro4etat vsi4ki koito se misliat za mnogo umni.
Kalin Vladimirov
Публикувано на 03.11.2008
Със сигурност това е много сполучлив роман. Чете се, според възможностите, за един ден. Написан е така, че всеки независимо от възраста си да се отъждестви по един един или друг начин с главния горой и да се замисли над най-важните неща в живота си. Съжалявам че не съм имал възможността да прочета някоя подобна книга, когато съм бил на 20 г., но както се казва в поговорката - по-добре късно, отколкото никога!
Тaтяна
Публикувано на 02.11.2008
Прочетох книгата от любопитство и трябва да призная, че останах стъписана. По-разкошен и добре предствен роман от години не бях чела. Препоръчвам я горещо на всички, който обичат стойностните книги.
Милко Славов
Публикувано на 01.02.2009
Силен и вълнуващ роман!

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Сънувах, че сънувам. Събудих се насън и с радост установих, че още спя

    Жарко Петан

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker