Театрален уикенд в Сатирата през март

Kafene.bg | 15.03.17

Театрален уикенд в Сатирата през март
Сатиричният театър има специално предложение за всички ненаситни театрални фенове - 3 комедии в 3 последователни дни.

BELLA DONNA – 24.03. (петък) от 19:30 ч.
Какъв е срокът на годност на мъжете – зрителите ще разберат от героинята на Нона Йотова в криминалната комедия "Bella Donna". За разлика от майка си Кармен /Нона Йотова/, която често сменя любовниците си – не без помощта на отровната bella donna в чашата с вино - дъщеря й Сабине /Милена Аврамова/ се пази девствена за първата си брачна нощ. В поредицата от забавни  обрати се намесва и детектив под прикритие /Роберт Янакиев/. Той трябва да разбере какво се случва с любовниците на Кармен – един от тях е Кирил Ефремов - след като изтече срокът им на годност…
 
ИМЕТО – 25.03. (събота) от 16:30 ч. и от 19:30 ч.
Нищо не предвещава, че една семейна вечеря ще протече така бурно. Докато Елизабет /Ана Вълчанова/ приготвя мароканска кухня, мъжът й Пиер /Николай Урумов/ и неговите приятели от детството Клод /Богдан Казанджиев/и Венсан /Михаил Билалов/ решават да си запълнят времето с играта "отгатни името на детето". Когато най-накрая Венсан поднася изненадата как ще кръсти бъдещия си син, името предизвиква смут и вълна от протести. Спорът се разгорещява и преди още да бъде поднесен десерта, наяве излизат дълбоко погребани тайни и дълго таени обиди…

За ролята си на Елизабет в "Името" Ана Вълчанова е номинирана за "Икар 2017" за поддържаща женска роля

ЛЪЖЦИ ПО НЕВОЛЯ – 26.03. (неделя) от 19:30 ч.
Точно на Бъдни вечер полицаите Гобъл /Николай Урумов/и Блънт /Михаил Сървански/ са натоварени със сложната задача да съобщят на възрастна семейна двойка, че дъщеря им е загинала в катастрофа. Майката – в ролята Мария Статулова - се оказва с доста ексцентрични отклонения, а бащата /Красимир Куцупаров/ с много слабо сърце.

Двамата полицаи се оплитат в нелепи, но трогателни истории в опитите си да поднесат по-безболезнено ужасната новина. Налага се да се преборят със силова квартална активистка – въплътена убедително от Мартина Вачкова - повела безкомпромисна битка с педофилите. В историята се намесва и свещеник с артистични залитания/Кирил Бояджиев/ и едно чихуахуа… В крайна сметка като всеки комедиен фарс и този е изпълнен с приповдигнато настроение и има щастлив край.

Зрителите ще имат възможност да гледат трите комедии в три последователни дни срещу три билета на обща стойност 15 лева. Заповядайте!
реклама
Коментари 0 коментара

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Мечо Пух: Най-добрият начин да пишеш стихове, е като позволиш на нещата да отидат там, където искат.

    Алън Милн

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker