Ángela Cervantes: "Безкрайно развълнувана съм за концерта си в София"

Kafene.bg | 16.03.17

Ángela Cervantes:
Огнената испанка Ángela Cervantes споделя, че очаква с нетърпение предстоящото си участие в София на 28 арпил в Sofia Live Club.

Ángela Cervantes, която в момента e на турне, обикаляйки Европа и Америка като част от най-известната трибют банда на Pink Floyd – Brit Floyd, признава: "Безкрайно развълнувана съм за концерта си в София и очаквам с търпение да се срещна на живо с моите фенове в България".

"На 28 април в Sofia Live Club обещавам незабравими моменти и открояващи се акценти в хода на нощта, където може би ще имате възможността да чуете и великото соло от "The Great Gig In The Sky" на Pink Floyd. Но това далеч не е всичко", допълва Cervantes. Радостта от предстоящата визита на очарователната испанка у нас се забелязва и в социалните мрежи, където тя на няколко пъти споделя новината за гостуването си.

Ángela Cervantes е сред най-отличаващите се от трите беквокалистки, придружаващи популярната трибют банда на Pink Floyd - групата Brit Floyd. Забележителното соло на "The Great Gig In The Sky" в изпълнение на Ángela Cervantes включва превъзходен набор от гласови акробатики, които несъмнено довеждат до оглушителни овации, приковавайки вниманието от страна на публиката.

Ángela Cervantes далеч не се отъждествява само с Brit Floyd, защото тя е един изключително талантлив изпълнител с невероятно космополитен подход към творчеството си. Заедно с магията на Pink Floyd, Cervantes и нейният бенд ще пренесат и доза кубински ритми на сцената на Sofia Live Club на 28 април. Именно третият диск на забележителната испанска певица, носещ заглавието "Camino a Santa Clara ... Por 50 años más con Los Fakires" е записан в Куба, за да отпразнува половин век в музикалния свят на емблематичната кубинска банда Los Fakires.

За концерта си в София Cervantes ще бъде придружена от Ariel Bringuez на саксофон, участващ в редица известни фестивали по света, Pepe Rivero на пиано, който има множество спечелени награди, включително и от латинските Грами, както и други изключителни професионалисти и известни музиканти като Reinier Elizarde, El Negrón на контрабас, Israel Sandoval на китара и Yuvisney Aguilar Rojas - перкусий.

Събитие, което не бива да пропускате с артист, който няма да забравите - Ángela Cervantes на 28 април от 22:00ч. в Sofia Live Club. 
реклама
Коментари 0 коментара

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и може да ти я запее, дори когато си я забравил.

    Дейв Бари

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker